Nieuws

Sfeervolle Furieadeloop

Maandag 3 oktober

De eerste uitvoering van de Furieadeloop werd afgelopen zondag een onvergetelijke ervaring voor de jonge deelnemers aan de 1 km rondom de Haven en de oudere lopers aan de 5 km langs de Haven en over de Markt (3 rondjes).
Natuurlijk zat het weer op deze middag erg mee met volop zon en weinig wind maar de sfeer op en rond het feestterrein op Schanseiland, het parcours door de sfeervolle oude binnenstad en het ‘startschot’ van de fluitende Furie waren ingrediënten die je zelden ziet bij loopwedstrijden.

Lees meer

Doe mee aan de eerste Furieadeloop!

Maandag 26 september

Zondag 2 oktober zal langs de Haven om 14.00 uur het startschot klinken voor de eerste Furieadeloop, te beginnen met de 1 km loop om de Haven voor kinderen tot en met 12 jaar. Een kwartier later volgt een tweede schot voor iedereen die ongestoord door het oude centrum van Maassluis wil rennen en de 5 km (3 rondjes) wel aandurft.

Lees meer

Jofel jubileumfeest

Maandag 5 september

Afgelopen zaterdag werd weer eens duidelijk waarom het aansluiten bij een club als AVW voor een hardloper/powerwalker van meerwaarde is. Vanaf 2 uur ‘s middags werd namelijk het 40-jarig bestaan gevierd met een puzzeltocht door Maassluis en een barbecue in de avond met muziek en dans.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zondag 23 oktober
11:00

1e AVW cross

Maandag 7 november
19:30

Bestuursvergadering

Zondag 13 november
11:00

2e AVW cross

Zondag 4 december
11:00

3e AVW cross

Maandag 12 december
19:30

Bestuursvergadering

Toon volledige agenda